El nostre equip

Neus Fàbregas Bou
Psicòloga

Col·legiada nº 19.611
Habilitació en Psicologia General Sanitària per la Generalitat de Catalunya.

Llicenciada en Psicologia per la UB, Màster en Psicologia Forense i Criminal a IL3 (UB), Màster Sanitari de Pràctica Clínica per l'AEPCCC i preparació de la formació PIR (Psicòleg Intern Resident).

Té gran experiència en el món infantil i educatiu, així com en coordinació i direcció d'equips. Ha realitzat cursos sobre Trastorns de Conducta, Abús Sexual Infantil i de Llengua de Signes Catalana. Per altra banda, ha assistit a diverses sessions de casos clínics en diferents centres de psicologia i col·labora amb FEDER (Federación Española de Enfermedades Raras) realitzant cursos i tallers a escoles i instituts.

Ha treballat al C.A.S.M. Benito Menni (Hospital de Dia d'aguts i Hospital de Dia de Gerontologia), fent avaluacions, teràpia individual i psicoestimulació cognitiva. També ha conduït grups d'habilitats socials, d'orientació espai-temporal, de memòria i de control de l'estrès.

La seva experiència laboral també passa per l'EAT-Penal, de la Cuitat de la Justícia de L'Hospitalet de Llobregat, com a pèrita forense, i ha format part de l'organització de les primeres jornades de Psicologia i Llei del Màster en Psicologia Forense i Criminal, on hi va presentar la seva tesina.

En les últimes col·laboracions ha treballat amb Pearson Clinical & Talent Assessment, en la recollida de dades de nous tests de psicologia i ha realitzat formacions en el camp de la psicologia al centre de formació Escola Efa.

Finalment, en els últims anys s’ha especialitzat en intervenció del TOC i ha col·laborat amb els centres Presència Activa (realitzant intervenció psicològica en trastorns de personalitat i Trastorn Obsessiu Compulsiu (TOC)), Eix Psicologia (treballant amb persones que patien ansietat i estrés) i Centro de Atención Terapéutica (CAT) (realitzant intervenció psicològica en TOC).

És fundadora i responsable de les seccions de Psicologia Forense i Psicologia d'Adults del Centre de Psicologia ORIGO

b2b-LinkedIn-Logo

Alba Ruiz Rabentos

Alba Ruiz Raventós
Psicòloga

Col·legiada nº 21.348
Habilitació en Psicologia General Sanitària per la Generalitat de Catalunya.

Llicenciada en Psicologia i Màster en Psicopatologia Clínica Infanto-Juvenil per la UAB.

Té àmplia experiència en el món infantil i educatiu, havent realitzat diversos cursos en relació a la psicologia infanto-juvenil, com ara: Trastorns de Conducta, Intervenció Psicoeducativa en Centres de Menors, tallers d'intervenció en Trastorns de l'Espectre Autista (TEA), Pensament Social, Trastorn per Dèficit d'Atenció amb o sense Hiperactivitat (TDAH) i Detecció d'abús sexual infantil.
També té coneixements de Llengua de Signes Catalana.

Ha fet avaluació i intervenció de Trastorns de l'aprenentatge, TDAH, TEA i altres trastorns infantils i juvenils a centres de psicologia com CPP i IDAPP, de Barcelona i al Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil (CSMIJ) de Manresa (Fundació Althaia).

Ha treballat a escoles, fent suport individual a nens amb TDAH, Trastorns de l'aprenentatge i/o TEA, així com a co-terapeuta a domicili i en sortides de caps de setmana i casals en períodes de vacances, amb nens i joves amb Autisme o TEA.

Ha estat col·laboradora d'investigació a la Unitat de Recerca en Psicopatologia Infantil de la Universitat Autònoma de Barcelona, realitzant un estudi de cribratge sobre Trastorns de Conducta, a la comarca del Bages.

Actualment, col·labora amb Pearson Clinical & Talent Assessment, en la recollida de dades de nous tests de psicologia.

És psicòloga de l'Associació d'autisme del Baix LLobregat (ASSOTEA), amb seu a Martorell, realitzant sessions individuals i grupals (habilitats socials) amb els infants i joves. També organitza grups de pares i mares, on compartir temes d'interès, experiències i preocupacions que els familiars puguin tenir vers el TEA i els seus fiils i filles. 

És fundadora i responsable de la secció de Psicologia Infanto-Juvenil del Centre de Psicologia ORIGO.

b2b-LinkedIn-Logo